Over BMO Precision Parts

BMO Precision Parts is een bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd op het gebied van verspanende werkzaamheden in de metaalsector.

BMO Precision Parts draagt partnership, kwaliteit, betrouwbaarheid en intelligence breed uit en begrijpt als geen ander dat de technologie nog nooit zo snel is als vandaag.

Innovaties worden continue doorgevoerd. Zoals onlangs het CAD-CAM systeem voor het inlezen en maken van 3D CAD modellen, CNC programma’s en meetprogramma’s.

Wij denken vergaand mee met de klant en werpen daarbij drie wapens in de strijd: specialisatie, kennis en flexibiliteit!

Specialist op het gebied van metaal- en kunststofbewerking

Historie

2008
2010
2012
2013
2014
2008

Oprichting BMO Precision Parts

De pro-loader is ontstaan en BMO Precision Parts richt zich sterk op productbelading voor kleine- en middelgrote series door eerste versie grafische bedieningssoftware met ladensysteem.

2010

De Compact 20 robotcel

De Compact 20 robotcel ontwikkeld door behoefte uit de markt aan lage kostprijs van het systeem voor kleine seriematige productie.

2012

Lancering MC5 robotcel

Deze zeer compacte mobiele robotcel voor kleine series en lage productgewichten is tijdens de techni-show succesvol geïntroduceerd. Tevens is de Compact 20 voorzien van palletmodule en jobmanager software.

2013

MT5 robotcel

BMO Precision Parts start een nieuw productdesign. Tevens is de MT5 robotcel ontstaan evenals de HSL20 waarbij we een Hermle C22 machine zijdelings beladen.

2014

Nieuwe productlijn

Bestaande cellen in productlijnen Iridium en Platinum ingedeeld en de Titaniumserie toegevoegd. Deze cellen hebben de mogelijkheid pallets en producten te beladen tot 50 resp. 150Kg. Hierdoor heeft BMO Precision Parts een ruim productenpakket waarbij voor elke vraag een goede oplossing geboden kan worden.

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten?

Neem contact met ons op