Informatie

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies? Bel naar +31 (0)495 622 337 of vul dan onderstaand uw gegevens in, en één van onze specialisten neemt spoedig contact met op!

  BMO Precision Parts

  Pushing Potential into Performance

   

  Toeleverancier voor draai- en freesproducten, mid-complex met een repeterend karakter. Constant bezig met het optimaliseren van het verspanend proces en de bijbehorende supply chain. Alles moet automatisch! Alles moet digitaal!

  Het ultieme doel: Onze hele verspaning laten evolueren naar een autonoom ecosysteem, zodat mensen waarde kunnen toevoegen, daar waar dat het belangrijkst is.

  Kleinste voorraad, kortste doorlooptijd, grootste flexibiliteit en hoogste betrouwbaarheid: We pushen elke dag om dat voor elkaar te krijgen tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een dag heeft 24 uur. Welk product mogen we vannacht voor u verspanen?

  Onderdeel van uw missie

  Bevlogenheid, partnershap, kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de leidraad voor alles wat we doen. In een tijd waarin technologie ongekende snelheden bereikt, blijven we voorop lopen in innovatie. Onze betrokkenheid bij klanten gaat verder dan alleen productie. We leveren niet alleen een onderdeel voor, maar zijn een onderdeel van hun grotere missie. Hierbij denken we vergaand mee met de unieke behoeften van elke klant. Bij BMO zien we onze mensen als de kritieke schakel in dit proces, daarom investeren we in hun persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk en vitaliteit: Empowering People to Push Potential into Performance.

  Zuster van BMO Automation

  Om voortdurend voorop te lopen op het gebied van digitalisering en automatisering werken we nauw samen met ons zusterbedrijf, BMO Automation. We geloven dat deze strategie de sleutel is tot het creëren van een uniek autonoom verspanend ecosysteem. Een ecosysteem dat voor onze klanten een superieure performance neerzet, terwijl onze mensen alleen daar waarde toevoegen waar dat het belangrijkst is.